Αρχική σελίδα -> Αγώνες -> Αποχώρηση από την Συντονιστική Επιτροπή του GTCC
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας  Απάντηση στη Θ.Ενότητα Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας 
Αποχώρηση από την Συντονιστική Επιτροπή του GTCC
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 27, 2010 5:48 pm Απάντηση με Συμπερίληψη
Argir
 
Εγγραφή: 28 Μάϊ 2003
Δημοσιεύσεις: 466
Επανέρχομαι με τα θέματα του GTCC μιας και έχουμε εξελίξεις.
Σίγουρα τους περισσότερους από τους moderators αλλά και τα μέλη του GTC fun δεν τους αποσχολούν τα του GTCC (αν και σαν Greek Tuned Cars θα έπρεπε να είναι βασικός τομέας ενασχόλησης) αλλά πιστεύω, έστω και για το τυπικό είναι πρέπον να ενημερώσω.

Οπως είχα γράψει σε προηγούμενο topic φέτος υπήρχε μεγάλη απροθυμία από την πρφοηγούμενη Συντονιστική Επιτροπή να συνεχίσει, και όντως όλα τα μέλη δεν ξαναβάλαν υποψηφιότητα. Μπροστά σατο κίνδυνο να παύσει το GTCC τα club MR2, Stripsimo, και Renault δήλωσαν προθυμία να αναλάβουν και μετά από παραινέσεις εγώ σαν GTC και ο Τάσος από τους Subamaniacs συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε επίσης μιας και τα νέα μέλη δεν είχαν εμπειρία από την διοργάνωση αγώνων. Παράλληλα η Εύα από το Motorwomen και ο Νίκος από το 106sportclub δήλωσαν ότι θα βοηθούσαν όταν και όπου μπορούσαν. Μάλιστα μιας και οι 2 είχαν πολύ μεγάλη εμπειρία (αλλά και διάθεση) συνεχίσαν να είναι στο mailing list με το οποίο επικοινωνούσε η ΣΕ ενώ συμετείχαν και στις συσκέψεις της ΣΕ.

Ετσι ξεκινάμε, γίνετε ο πρώτος αγώνας τον Μάρτιο στην Τρίπολη και προσωρήσαμε και για τον 2ο την περασμένη κυριακή επίσης στην Τρίπολη. Επειδή στον πρώτο αγώνα είχαμε μεγάλο θέμα με το parking κατεβαίνω από το Σαββάτο και φροντίζω να δεσμευτούν οι χώροι για επαρκές parking ενώ σε συνεργασία με την Startline βοηθάω να στηθεί και δεύτερο σικέιν μετά το σημείο τέρματισμού (πέρα από το διπλό που υπήρχε στην πίσω ευθεία) μιας και υπήρχε πλέον μεγαλύτερη ευαισθησία στα θέματα ασφαλείας μετά το θάνατο του παιδιού-θεατή μία εβδομάδα νωρίτερα στο Auto Festival (όπως έχετε μάθει όλοι).

Τη κυριακή όλα πήγαν πολύ καλά αλλά αυτό το νέο σικέιν ήταν η αφορμή για "ξεσπάσει" η μπόρα.....
Συγκεκριμένα σε κάποιο από τα περάσματα μου στην κατηγορία Ε φρενάρω πολύ αργά στο νέο σικέιν και μάλλον περνάω ανάμεσα από τις κορίνες ή έτσι πιστεύω εκείνη τη στιγμή. Βέβαια εκ των υστέρων και περνώντας με τα πόδια από το σημείο βλέπω ότι μάλλον δεν χωράει το αμάξι να περάσει ανάμεσα αλλά δεν δίνω σημασία. Μάλιστα στο σημείο του τερματισμού, όπου έχω πάει λίγο πρίν τελειώσει ο αγώνας για να ετοιμάσω κύπελλα και μετάλια, κάνω "πλάκα" με τον Χιωτίδη και τους Εύα και Νίκο που ήταν παρών, ότι μάλλον έχω περάσει από μέσα, αλλά δεν πρέπει να τιμωρηθώ μιας και τυπικά κορίνα δεν έχω ρίξει, πάντα σε ύφος χιούμορ. Τα αποτελέσματα βγαίνουν, είμαι 3ος στην Ε, παίρνουμε κύπελλα και μετάλια και φεύγουμε όλοι για Αθήνα.
Τη Δευτέρα είμαι κομμάτια και την έχω πέσει για ύπνο και ένα πρόβλημα στο κινητό που δεν χτύπαγε, δεν με αφήνει να πάρω χαμπάρι ότι έχω γύρω στις 30 αναπάντητες κυρίως από τον Χιωτίδη και την Εύα. Τη Τρίτη πρωί πρωί με παίρνει ο Χιωτίδης και μου λέει ότι έχω προκαλέσει αναστάσωση γιατί είπα στην Μαριάννα και Μαυροιδάκο (συναθλητές στην Ε) ότι έχω περάσει μέσα σπό το σικέιν και τελικά δεν μου είχε μπεί ποινή. Του εξηγώ ότι δεν έχω μιλήσει κάν με τους συγκεκριμένους όλη τη κυριακή (και το πιο πιθανό είναι να το έχει πεί ο ίδιος) και ότι δεν είμαι σίγουρος ότι όντως πέρσα από μέσα. Εδώ να πώ ότι στο κομμάτι Χιωτίδης δεν είχα καμμία άλλη ενόχληση ενώ η Μαριάννα που από Δευτέρα είχε πάρει σβάρνα τους φωτογράφους για αποδεικτικά στοιχεία, ζήταγε φωτό για τους 2 πρώτους και όχι για εμένα. Και ενώ φαίνεται ότι επίσημα δεν υπάρχει θέμα (ούτε φυσικά και ένσταση από κανέναν επί των αποτελεσμάτων), ξεκινάει μία αναστάσωση μέσα από το GTCC.
Συγκεκριμένα η Εύα, με ευπεσμένο e-mail δίνει "εντολή" στο παιδί από το MR2 που συντηρεί το site να μην ανεβάσει τα αποτελέσματα, γιατί υπάρχει πρόβλημα στην Ε, ο Γιαγιάς πρέπει να πάρει ποινή και τα αποτελέσματα θα αλλάξουν και να δούμε πώς θα δώσουμε το κύπελλο της τρίτης θέσης στην Μαριάννα. Από την Τρίτη μέχρι και την πέμπτη ανταλάσονται αμέτρητα e-mails καθώς και τηλέφωνα με κύριο αποδεκτή εμένα με την Εύα και το Νίκο να επιμένουν ότι πρέπει να πάρω ποινή γιατί το είπα τότε ενώπιον τους έστω και αν δεν είμαι και εγώ σίγουρος ενώ τα υπόλοιπα "επίσημα" μέλη της ΣΕ να μην παίρνουν θέση και όλο αυτό το διάστημα τα αποτελέσματα να μην "ανεβαίνουν" στο site και ήδη σε κάποια forum να γίνεται θέμα.
Αποφασίζουμε να βρεθούμαι από κοντά την περασμένη Παρασκευή, η ΣΕ αλλά και οι κατήγοροι μου Εύα και Νίκος αν και δεν ανήκουν πλέον στην ΣΕ. Εκεί συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου. Οχι απλώς δεν υπάρχει καμμία ένδειξη ότι εγώ πρέπει να πάρω ποινή (μάλιστα σε αυτό βοηθάνε οι εκπρόσωποι του Subamaniacs και Renault ο πρώτος επιβεβαιώνει ότι ποτέ δεν δώθηκε στον ασύρματο εντολή για ποινή στο δικό αμάξι Νο 12, ενώ ο Μάκης από το Renault βρίσκει τα χειρόγραφα των χρονομέτρων όπου γράφοντας οι ποινές και φυσικά δεν υπήρχε τίποτα) αλλά αντίθετα μέσω του photorallypress βρίσκουμε φωτογραφίες των 2 πρώτων ο οποίος ο 2ος εμφανώς περνάει μέσα από το σικέιν (και με μαρτυρίες μάλλον 2 φορές) αλλά επίσης δεν του έχυν δώσει ποινή. Και ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία όχι απλώ δεν πρέπει να χάσω την 3η θέση αλλά μάλλον θα πάρω και τη 2η, αρχίζει μία φραστική επίθεση από το Νίκο και την Εύα που πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Το επιχείρημα τους εγώ πρέπει να τιμωρηθώ γιατί έτσι είπα σε αυτούς στην πίστα, παρόλο που δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να το πιστοποιεί ενώ π.χ. για το αυτοκίνητο που υπάρχει και φωτογραφία-απόδειξη όχι γιατί .......μπορεί να χτύπησε στο warm-up. Ημαρτον.

Εγώ ήμουνα της άποψης ότι όπως και να έχει, ακόμα και με αποδείξεις δεν είναι δυνατόν να αλλάζουμε τα αποτελέσμτα τόσες μέρες μετά το αγώνα (παρόλο που θα μπορούσε να είναι και υπέρ μου) και ότι και αν έχει γίνει λάθος αυτό οφείλετε στον κριτή στο συγκεκριμένο σημείο και όχι σε εμάς.
Και επίσης ποιός ο λόγος να ανακατέψουμε τόσο τα πράγματα όταν κανείς αγωνιζόμενος δεν έχει κάνει ένσταση. Η λεκτική επίθεση από τους 2 συνεχίστηκε και σε επίπεδο ύβρεων που δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω (το ότι είμαι άτιμος, τα κάνω για να πάρω το τσιγγάκι, ανήθικος κ.λ.π.).

Αυτό που με πείραξε όμως περισσότερο είναι ότι τα υπόλοιπα 4 μέλη της επίσημης ΣΕ ουσιαστικά δεν αντιδράσανε καθόλου (ακόμα και όταν βριζόμουνα ή γινόντουσαν και απειλητικές κινήσεις) και δείξανε μια ανεξήγητη στωικότητα και υποτέλεια. Μάλιστα όταν τελικά τέθηκε θέμα ψηφοφορίας (εγώ φυσικά δεν ψήφισα) εκτός από τον Τάσο που ήταν κατηγορηματικά εναντίων στην οποιαδήποτε αλλαγή, το Mr2 και το Renault είπαν επίσης όχι λόγω αμφιβολιών...... ενώ ο Μιχάλης από το Sripsimo υπέρ της αλλαγής των αποτελεσμάτων !!!!! Σημειωτέον ότι με το Μιχάλη τρέχουμε στην ίδια κατηγορία και στον προηγούμενο αγώνα ενώ έπαθε λάστιχο και δεν μπορούσε να τρέξει στην ώρα του στην Ε (βρεγμένη πίστα) έτρεξε μετά από 2-3 ώρες σε άλλη κατηγορία σε στεγνή (σχεδόν) πίστα και ο χρόνος του μέτρησε στην Ε όπου βγήκε 2ος, αλλά ποτέ δεν το έκανα θέμα το ότι θα έπρεπε να μην μετρήσει ο χρόνος του, μιας και υποτίθεται είμασταν συνεργάτες και όχι ανταγωνιστές.

Κλείνοντας θα πώ απλώς αυτό. Τέτοια "επίθεση" δεν δέχτηκε ούτε ο Τάσος από το PS club, όταν πέρυσι τέτοια εποχή παραδεχότανε ότι είχε υπεξαιρέσει χρήματα από το ταμείο του GTCC, για προσωπικούς του σκοπούς !!!!!!!!!!

Σίγουρα σας έχω κουράσει οπότε το κλείνω εδώ. Την Τρίτη έχουμε Γενική Συνέλευση. Θα ενημερώσω για όλα τα παραπάνω την ΓΣ (γιατί τα υπόλοιπα club ακόμα δεν γνωρίζουν τίποτα από αυτά). Επίσης θα παραδώσω το κύπελλο από τον τελευταίο αγώνα (λες και το έχω ανάγκη με πάνω από 50 που έχω μέχρι τώρα) καθώς και θα παρατηθώ και επισήμως από την ΣΕ.

Θα έπρεπε να παραιτηθώ και από τη ΓΣ αλλά (εφόσον δεν θέλει να πάρει κάποιος άλλος τη θέση μου) θα παραμείνω για να εξυπερετώ τα παιδιά από το club που τρέχουν και επειδή για το τυπικό για να έχουμε δικαίωμα συμμετοχής θα πρέπει να συμμετέχουμε στις ΓΣ.

Υ.Γ. Εκτός από τους moderators το post θα το στείλω με pm στα παιδιά που τρέχουν στους αγώνες από το GTC, και πιστεύω ότι μετά την Τρίτη το βράδυ που θα γίνει η ΓΣ θα πρέπει να το μεταφέρουμε σε ανοιχτό topic.

Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 29, 2010 9:14 am Απάντηση με Συμπερίληψη
Passat1.8T
Moderator
 
Εγγραφή: 17 Μάρ 2003
Δημοσιεύσεις: 3293
Τόπος: Pista
Φυσικά και δεν ήμουν παρών, όμως θεωρώ τον Αργύρη πολύ σοβαρό και δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενά του.

Μου προξενεί έκπληξη η συμπεριφορά Νίκου και Εύας καθώς δεν έχω διακρίνει μέχρι σήμερα να έχουν επιθετικό προφίλ. Ίσως θα έπρεπε οι ίδιοι να εξηγήσουν γιατί φέρονται έτσι.

Πιό πολύ με ενοχλεί το "2 μέτρα και 2 σταθμά". Δεν είναι δυνατόν να εξαντλούμε όλη την αυστηρότητα στον Αργύρη και άλλα αντίστοιχα παραπτώματα άλλων αγωνιζομένων να περνάνε απαρατήρητα.
Ή είμαστε αυστηροί με όλους ή είμαστε χαλαροί με όλους!!! Επιλεκτική αυστηρότητα δεν παίζει!!! ...and justice for all!!!!!

Όσο για τα μέλη της ΣΕ που δεν αντέδρασαν... ουτε αυτό με παραξενεύει. Πολλοί άνθρωποι σε θέσεις ευθύνης φοβούνται ή προβληματίζονται καθώς δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Το βλέπω καθημερινά το φαινόμενο αυτό... δεν είναι κάτι καινούργιο.

Για να μην το κουράζω... από αυτά που βλέπω από το post του Αργύρη, συμπεραίνω ότι τον αδικούν και δικαίως αισθάνεται θιγμένος.

Μακάρι να υπάρξει αντίδραση έστω και καθυστερημένη με την παραίτησή του... αν και στην Ελλάδα αυτά είναι "ψιλά γράμματα"...

_________________
エボ9 Spec R
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 29, 2010 9:59 am Απάντηση με Συμπερίληψη
tsep
 
Εγγραφή: 22 Ιούλ 2005
Δημοσιεύσεις: 242
εαν και δεν εχω χρησιμοποιησει το gtc forum-club για να τρεξω στο συγκεκριμενο θεσμο θελω να γραψω δυο λογια μιας και ο συγκεκριμενος θεσμος κατα την γνωμη μου πρεπει να απασχολει σοβαρα ολα τα αυτοκινητιστικα club-forum

να ξεκινησω λεγοντας οτι ο Αργυρης αδιαμφισβητητα εχει ριξει πολυ τρεξιμο σε πολλα επιπεδα για το συγκεκριμενο θεσμο και εχει προσφερει σε πολλους τομεις....

εαν λοιπον ηταν αποδεκτης τετοιας ακραιας συμπεριφορας απο τους Νικο-Ευα θα ηταν το λιγοτερο αδικο.....

απο την αλλη γνωριζοντας τον Αργυρη αρκετο καιρο απορω πως μετα το γυρολογιο του και εχοντας και μονο την υπονια οτι εχει περασει μεσα απο το σικειν δεν διευθετησε ο ιδιος τα δεοντα......
ενας λογος παραπανω Αργυρη ηταν οτι εισαι και μελος της ΣΕ και θα επρεπε να το ξεκαθαρισεις για να μην υπαρχουν σκοτεινα σημεια...και μιας ξερω πολυ καλα οτι αυτοσκοπος δεν ειναι ο τσιγκος ...!!!

με δεδομενα τα τελευταια λοιπον θεωρω οτι σε πειραξε περισσοτερο η συμπεριφορα ορισμενων καθως και ο χρονος αντιδρασης τους οσο αφορα το θεμα.......

οσο για τα αλλα μελη της ΣΕ δεν τους κακολογω σε καμιπεριπτωση ...εχεις δει και ο ιδιος οτι τα νεοτερα μελη της ΣΕ ειναι low profil και ακομα και στης συνελευσης που γινονται οι πιο "δυναμικοι" σαν εσενα το νικο την ευα και το τασο ειναι αυτοι που εχουν περισσοτερο το λογο.....

οσο για το οτι υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα θα διαφωνησω....
ο Αργυρης ετσι και αλλιως ειναι/ηταν στην ΣΕ και σε καθε περιπτωση εαν εβλεπε παρασπανδιες οσο αφορα καποιο κομματι που αφορα ποινες ηταν και δικη του υποχρεωση να της διευθετιση.....

εαν με δικη του επιλογη της εβλεπε και δεν ελεγε κατι.......δεν φταει καποιος αλλος

_________________
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αποχώρηση από την Συντονιστική Επιτροπή του GTCC
Αρχική σελίδα -> Αγώνες
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες  
Σελίδα 1 από 1  

  
  
 Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας  Απάντηση στη Θ.Ενότητα  


Powered by phpBB 2.0.11 © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin